Powered By Blogger

luni, 17 ianuarie 2011

Afacerea forever!

Afacerea Forever pentru noi toti

- Afacerea Forever pentru consumatori
- ca si consumator poti sa cumperi produse la PRET NDP (membru Forever), economisind astfel, la fiecare comanda, 15%!
- comanda minima pentru a deveni membru si a te inscrie ca si consumator este de
62 de Euro (TVA inclus) la pret NDP.
- daca faci comenzile in numele tau, primesti gratuit la domiciliu revista de informare lunara "Forever", in care gasesti informatii utile despre cele mai noi produse Forever, despre oportunitatea Forever si despre experiente cu produsele noastre.
Afacerea Forever pentru distribuitori
Ai doua posibilitati:
- de la nivelul de membru Forever poti trece la nivelul de distribuitor prin cumpararea de produse in numele tau si vanzarea catre alte persoane sau prin construirea unei retele de consumatori/distribuitori;
- pentru un start rapid in Afacerea Forever achizitioneaza pachetul Touch of Forever la pret NDP, adica 443.74 Euro (TVA inclus) si completarea formularului de inscriere, din acest moment poti sa iti dezvolti propria retea si sa inscrii persoane care doresc sa faca afacerea Forever direct la tine.
Explicatie de ce functioneaza afacerea Forever
Ai consumat produsele Forever Living Products si esti multumit? Cu siguranta le vei recomanda rudelor, prietenilor, cunostintelor, pentru ca si ei sa poata beneficia, la randul lor, de calitatea garantata de cei 33 de ani de experienta pe piata a liderului mondial in Aloe Vera si produse apicole pure!
Iata o veste buna: Forever Living Products iti rasplateste aceste recomandari si, mai mult, iti ofera psibilitatea construirii propriei afaceri de succes printr-un plan de marketing unic, extrem de generos si eficient prin simplitate.
Sanatate si independenta financiara! Iata doua motive pentru care merita sa te alaturi marii familii Forever. Aici poti gasiti prietenii care te vor ajuta sa iti implinesti visele!
Avantajele planului de marketing Forever
- Nu se percepe taxa de inscriere si nici un fel de cotizatie ulterioara ;
-Toate bonusurile sunt calculate la pret de consumator (deci nu sunt raportate la pretul cu care cumperi produsele, ci la pretul recomandat de vanzare);
-Nu exista retrogradari: odata inscris, beneficiezi toata viata de reducerea de 15% - 30% prin dreptul de a achizitiona produsele la pretul de depozit. Orice nivel atins in planul de marketing nu se pierde, chiar daca nu ai nici un fel de activitate o perioada indelungata; la reluarea activitatii, vei reporni de la ultimul nivel atins.
-Nu exista depasiri in retea ;
-Formalitatile sunt minime ;
-Oportunitate de extindere internationala (poti sa-ti dezvolti afacerea in oricare din tarile in care Forever este inregistrata oficial si in care produsele noastre sunt avizate de forurile competente) ;
-Afacerea Forever se mosteneste doua generatii ;
Pentru mai mule informatii consultati-ne la id-ul de messengers: inscrieri.forever@yahoo.com

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu